Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Dopravna Nehoda Zilina


Dopravná Nehoda Žilina

Dopravná Nehoda Žilina

Dvaja Mladí Ľudia Prišli o Život pri Autonehode v Žiline

Tragická nehoda sa stala v piatok ráno na ceste medzi Žilinou a Terchovskou

Dvaja mladí ľudia vo veku 20 a 22 rokov prišli o život pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v piatok ráno na ceste medzi Žilinou a Terchovskou. Podľa predbežných informácií vodič osobného auta z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s kamiónom.

Náraz bol taký silný, že osobné auto bolo úplne zdemolované. Vodič a spolujazdec utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli. Kamión skončil mimo cesty v priekope. Jeho vodič vyviazol bez zranení.

Cesta bola po nehode niekoľko hodín uzavretá. Polícia vyšetruje príčiny a okolnosti nehody.

Polícia Vyšetruje Príčiny Nehody

Polícia začala vyšetrovanie príčin a okolností tragickej dopravnej nehody. Vyšetrovatelia skúmajú, či vodič osobného auta nebol pod vplyvom alkoholu alebo drog, či neprekročil povolenú rýchlosť alebo či nedošlo k technickej poruche na vozidle.

Polícia tiež vyzýva svedkov nehody, aby sa prihlásili na dopravnom inšpektoráte v Žiline. Akékoľvek informácie môžu pomôcť pri objasnení príčin nehody.

Rodina a Priatelia Sú Zdrvení

Rodina a priatelia dvoch mladých ľudí, ktorí prišli o život pri nehode, sú zdrvení. Vyjadrujú hlbokú sústrasť a smútok nad ich stratou.

Mladí ľudia boli študentmi vysokých škôl a mali celý život pred sebou. Ich smrť je obrovskou tragédiou pre ich blízkych a pre celú komunitu.


Comments